BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu!----

12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu!

12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük operasyonu!
19 Ekim 2018 - 14:28 www.finansgundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük tarihi eser operasyonlarından birisini gerçekleştirdi.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Türkiye’de kaçak kazı ve hırsızlık yöntemleriyle elde edilen tarihi eserleri yurt dışına kaçıran bir yapıyı belirledi. Tespit üzerine çalışma başlatan ekipler yaptıkları araştırmalarda belirlenen şüphelilerin bazı iş adamlarıyla irtibatını saptadı. 

Derinleştirilen araştırmalarda aralarında Atatürk Havalimanı'nda yer hizmetleri veren bir şirketin sahibininde bulunduğu 27 şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 27 şüpheli emniyette sorguya alınırken, 450 bin Euro, 33 bin dolar ve 276 bin lira paraya da el kondu.

Operasyonda, aralarında Osmanlı, Selçuklu, Bizans, Roma, Truva, Miken, ve antik dönemlere ait, kılıçtan, miğfere; mermer ikonlardan, mutfak gereçlerine; gözyaşı şişelerinden, dinsel objelere 15 bin parça eser ele geçirildi. Ele geçirilen eserler arasında 15 Milyon yıl öncesine ait fosillerin de bulunduğu öğrenildi. (Ferit Zengin/Milliyet)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)