BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Komedi100 bin doları tuvalet kağıdı yaptı!----

100 bin doları tuvalet kağıdı yaptı!

100 bin doları tuvalet kağıdı yaptı!
19 Ekim 2013 - 07:57 www.finansgundem.com

ABD'li ünlü oyuncu kendi hesabından paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorum ile gündeme bomba gibi düştü...

Tuvalet kağıdı rulosu şeklini verdiği 100 doların fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı ve yaptığı yorumla gündeme oturdu.
Sporx.com'un haberine göre; Gilbert Arenas, 100 dolarlık banknotları tuvalet kağıdı rulosu haline getirip fotoğrafını çekti. Birleşik Amerikalı çılgın basketbolcu, fotoğrafın altına ise şu notu düştü; Para insanları değiştirmez, eksikliği değiştirir. Zengin bir insanın banka soyduğu görülmedi. Siz benim hayatımdan nefret ederken, bense burada pisliğimi bunlarla temizliyorum haha."
Kariyerinde 3 kez All- Star seçilmiş oyuncu, geçtiğimiz sezon bir maç bile oynamadan 20 milyon doların üzerinde bir gelir elde etti ve NBA'nın en çok para kazanan üçüncü ismi oldu.
2008 yılında Washington Wizards ile 111 milyon dolar üzerinden 6 yıllık sözleşme imzalayan Arenas, 2010 yılında Orlando Magic'e takas edildi. 2011 yılında Magic tarafından serbest bırakılan Arenas, sonrasında Çin 'de Shanghai Sharks'a transfer oldu. Çin'de oynadığı kısa süre haricinde Arenas, yaptığı avantajlı sözleşmenin karşılığında 8 haneli ücretleri cebine indirmeyi başardı.
Geçtiğimiz ay içindeki röportajında Arenas, "NBA'nın parasına ihtiyacım yok. Yeterince param var" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)