BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYurt Atayün'ün ağabeyi silahını teslim etti----

Yurt Atayün'ün ağabeyi silahını teslim etti

Yurt Atayün'ün ağabeyi silahını teslim etti
31 Temmuz 2014 - 03:38 www.finansgundem.com

Paralel yapı soruşturmasında tutuklanan Yurt Atayün'ün Polis Başmüfettişi olan ağabeyi Anadolu Atayün de görevden alındı

Emniyet'teki paralel yapı soruşturması kapsamında tutuklanan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün ağabeyi Anadolu Atayün de görevden alındı. Mersin Terörle Mücadele Şubesi'ndeki görevi sırasında PKK'nın hedefi haline gelen Emniyet Müdürlüğü Polis Başmüfettişi Anadolu Atayün, sosyal paylaşım sitesinde attığı mesaj nedeniyle açığa alınmasının ardından silahına da el konuldu.

SİLAHINI TESLİM ETTİ

Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün ağabeyi olan Anadolu Atayün, Mersin'e gelerek silahını teslim etti. Anadolu Atayün, Twitter'dan " 'Seni, başkalarına ibret olsun diye gaz döküp yakmazsak adam değiliz' diyen PKK'dan korkmamışız da silahsız gezmekten mi korkacağız?" mesajını paylaştı.

ATTIĞI MESAJLAR NEDENİYLE AÇIĞA ALINDI

Emniyet'e yapılan operasyonla gözaltına alındıktan sonra tutuklanan eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün ağabeyi olan Anadolu Atayün, Mersin'de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve TEM'den sorumlu Emniyet Müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra 1. sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi etmişti. Polis Başmüfettişi olarak görev yapan Anadolu Atayün, kardeşi Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu 49 kişinin gözaltına alınmasının ardından, iddiaya göre sosyal paylaşım sitelerinden attığı mesajlae nedeniyle geçtiğimiz günlerde açığa alındı. Açığa alınmasının ardından Atayün Mersin'e gelerek silahını kimliğini teslim etti.

"PKK'DAN KORKMAMIŞIZ, SİLAHSIZ GEZEMEKTEN Mİ KORKACAĞIZ"

Yaşadıklarını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklayan Atayün, günübirlik Mersin'e geldiğini, silahını ve polis kimliğimi teslim ettiğini duyurdu. "Bugün de silahım alındı. Bunları kimseye şu ana kadar söylemedim. Hatta kazanmam kesin olmasına rağmen mahkemeye de müracaat etmedim" diyen Atayün, "PKK'lıların benim için 'çok tehlikeli bir düşman. Ne yapıp edip polisi tekrar döver ve küfreder polis yapmamız gerekiyor.' demeleri şereftir. 'Seni, başkalarına ibret olsun diye gaz döküp yakmazsak adam değiliz' diyen PKK'dan korkmamışız da silahsız gezmekten mi korkacağız" tweetini paylaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)