BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYunan jeti Türkiye’ye niçin indi----

Yunan jeti Türkiye’ye niçin indi

Yunan jeti Türkiye’ye niçin indi
18 Temmuz 2015 - 11:26 www.finansgundem.com

İşte ortalığı karıştıracak iddia: Yunan pilotu eğitim uçuşunda ekipten ayrıldı, Söke’ye indi, ATM’den para çekti.

Fransız havacılık ve savunma sitesi radiocockpit.fr bir Yunan pilotunun ülkesinde günlük 60 Euro'luk para çekme limitini aşmak için büyük bir maceraya atıldığını iddia etti. Tarih ve kaynak belirtilmeyen habere göre Binbaşı Homere Sipostopulos, F-16 ile katıldığı bir eğitim uçuşunda ekibinden ayrılarak, Samos üzerinde alçalmaya başladı ve radarlara yakalanmadan uçağını 3 kilometre ötedeki Aydın'ın Söke İlçesi'nde "kullanılmayan bir havaalanına" indirdi.
 
İddiaya göre uçağını terk edilmiş bir hangara çeken Sipostopulos, yürüyerek Söke merkezine gitti ve üç ayrı Türk bankasının ATM'sinden toplam 6 bin TL çekti. Yunan pilot sonra bu parayı bir döviz bürosunda Euro'ya çevirdi.

Zaytung'un haberlerini akıllara getiren iddialara yer veren Fransız ‘radiococpit.fr’ sitesi, olay ortaya çıkınca Türk hükümetinin Yunanistan'ı protesto ettiğini yazdı.
 
SÖKE BELEDİYESİ: SAÇMALIK

 
Söke Belediyesi yetkilileri 'sosyal medya şakası'  gibi iddia için "Saçmalık" dedi. Yetkililer, Söke'ye en yakın Yunan adasının Sisam olduğunu, ancak uçağın buradan gelmesinin mümkün olmadığını kaydederek, Söke'ye en yakın Türk askeri üssünün ise 150 kilometre mesafede bulunduğunu belirttiler.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Umut 22 Aralık 2015 12:53

    Biz de geçen gün üç arkadaş yüzerek Rodos'a gittik. Orada bir geyik vurduk, bir güzel çevirdik, yedik. Sonra şehir merkezine gidip sirtaki yaptık, terlemişiz annemiz sırtımıza bez koydu, uyandık.

  • Haki19 Kasım 2015 09:03

    Yav he he...:)