BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYıldırım Samandıra'da futbolculara veda ediyor----

Yıldırım Samandıra'da futbolculara veda ediyor

Yıldırım Samandıra'da futbolculara veda ediyor
18 Nisan 2014 - 12:10 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Samandıra'da futbolculara veda ediyor...

Euroleague finalinin kaybedilmesinden sonra evinden çıkmayan Aziz Yıldırım, dün akşam saatlerinde kulübe geldi bu sabah da Samandıra Tesisleri’ne gitti. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından itirazı reddedilen Yıldırım, futbolcularla özel bir görüşme yaptı. Yıldırım'ın bu görüşmede tüm oyunculara tek tek veda ettiği öğrenildi.

İşte Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ayrıntılar;

"Fermanı verdiler kalemi kırmışlar zaten. Önemli değil. AYM'ye müracatımız var zaten. Biz buna sizin alınterlerinize ihanet olmasın diye hiçbir pazarlığa girmedim. Biz yatarız hiç önemli değil.Sizin maç başlarınız yatırttım. Bu operasyon bitmeden sizin alacaklarınız bitmiş olacak. Siz rahat olun Fenerbahçe'de boşluk olmaz. Fenerbahçe hayatı boyunca şike yapmaz. Siz Beşiktaş maçında sahaya yenmek için çıkın.Kazanırsanız ortasahada taraftara jestinizi yapın, Beşiktaş taraftarını alkışlayın ancak daha sonra soyunma odasına gidin.
Sizden bir Avrupa Kupası almanızı istiyorum.
Bundan sonra yönetime kim gelirse gelsin aynı mücadeleyi gösterin. Fenerbahçe'de boşluk olmaz."
Azizi Yıldırım'ın futbolculara yaptığı bu konuşmadan sonra kaptan Emre Belözoğlu söz aldı ve "Hepimizin yaşadıkları ortada, çektiğimiz acılar, sıkıntılar. Siz bu ailenin babasınız. Bizler de size çok inandık. Sizler dışarıda bizler de sahada bu camiaya destek verdik. Sözlerinizden sanki bir veda konuşması anlamı çıkıyor. Biz bunu bir veda olarak görmüyoruz. Biz değil 3 Temmuz'dan beri bize bu süreci yaşatanlar utansın. Şimdi şampiyon olurken hala da yaşatmaya devam ediyorlar." 
Bu konuşma esnasında Başkan Aziz Yıldırım'ın duygulandığı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.



Haberin fotoğrafları için tıklayınız
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halil18 Nisan 2014 13:53

    Ben ömrümde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayacaktım ama sen şike teşvik ile bana o sevinci yaşatmadın sana hakkımı helal etmiyorum seni kahraman yapan Türk medyası utansın..