BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yeni bir haçı ittifakıyla karşı karşıyayız'----

'Yeni bir haçı ittifakıyla karşı karşıyayız'

'Yeni bir haçı ittifakıyla karşı karşıyayız'
18 Temmuz 2014 - 19:49 www.finansgundem.com

​Başbakan Erdoğan, ''Yeni bir haçlı ittifakı ile karşı karşıyayız. Bu çok yanlış bir gidiş'' dedi

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gökdere Meydanı'nda halka hitap etti.

Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'tıpış tıpış sandığa gideceksiniz' sözlerine tepki göstererek, ''Kendi seçmenini adeta koyun yerine koyuyor. CHP, MHP ve diğer partilerin seçmenleri koyun olmadıklarını 10 Ağustos'ta gösterecekler'' dedi.

Başbakan, İsrail'in Gazze saldırına 'İsrail savunma hakkını kullanıyor' yorumunda bulunan bazı dünya liderlerine de tepki gösterdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle:

''Günlerce hesap yaptılar, şekiller çizdiler, üçgenler, çatılar çizdiler. Ortaya çıka çıka paralel bir aday çıktı, sabah akşam Pensilvanya'ya, Pensilvanya'daki ihanet şebekesine selam çakıyor. Millete değil, Pensilvanya'ya yaranmaya çalışıyor.

'KENDİ SEÇMENİNİ ADETA KOYUN YERİNE KOYUYOR'
Bu aday CHP'ye ve MHP'ye gönül verenlere dayatıldı. Şimdi ne diyor (Kılıçdaroğlu) 'Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz bu adaya oy vereceksiniz' diyor. Kendi seçmenini adeta koyun yerine koyuyor. CHP, MHP ve diğer partilerin seçmenleri koyun olmadıklarını 10 Ağustos'ta gösterecekler.

'TIPIŞ TIPIŞ GİTTİLER, AYNI MASADA OTURDULAR'
CHP ne diyordu; 'eşi başörtülü bir cumhurbaşkanının resepsiyonuna gitmeyiz' diyordu. Sayın Gül, Cumhurbaşkanı oldu ne yaptılar? Tıpış tıpış gittiler, aynı masada gelip oturdular. 12 Haziran seçimlerinin ardından 'Meclis'e gelmeyeceğiz' dediler. Ne oldu  Tıpış tıpış geldiler. Ben ne dedim, 'gelecekler, göreceksiniz' dedim. 'Yemin etmeyeceğiz' dediler, tıpış tıpış yeminlerini de ettiler. Bunlarda dürüstlük yok, bunlarda yalan çok. MHP Genel Başkanı da eğer hala o koltukta oturuyor olursa, hiç merak etmeyin sözünü yutacak, tıpış tıpış gelecek.

'YENİ BİR HAÇLI İTTİFAKI İLE KARŞI KARŞIYAYIZ'
Terör devleti İsrail şimdi kara harekatına başladı. Dünyadaki bazı liderler garip açıklamalar yapıyorlar. Çıkıyor bir tanesi diyor ki 'İsrail savunma hakkını kullanıyor' diyor. Bu nasıl savunma hakkı ki bu bunlardan kimse ölmüyor ölenler sadece Filistinli. Şu ana kadar ölen çocuklar, kadınlar, yaşlılar var. Nasıl olur da böyle bir şey söylersin? Hepsi oyun, numara. Bunlar samimi değil. Yeni bir Haçlı ittifakı ile karşı karşıyayız. Bu çok yanlış bir gidiş. Batıya sesleniyorum bu dürüst bir yaklaşım değil. Bu inanış yarın sizleri de boğacaktır.

'MALEZYA UÇAĞI RUSYA TARAFINDAN FÜZEYLE VURULARAK İNDİRİLDİ'
Ukrayna hava sahasında Malezya uçağı maalesef Rusya tarafından füzeyle vurularak indirildi. Uçaktaki yolcuların yaklaşık 160 tanesi Hollandalı. Bakınız, Hollanda'dan Malezya'ya gidecek ve bu uçak Ukrayna sahasında vuruluyor. Bu nasıl bir yaklaşımdır, bu nasıl bir anlayıştır  Hani dünya barışı için koşacaktık? Hani dünya barışına çalışacaktık?

İHSANOĞLU'NUN 'SESİMİ YÜKSELTECEĞİM' SÖZÜNE YANIT
Sadece orta sahada top çeviriyor. Milletin değil, başka çevrelerin adayı olursanız işte böyle zelil olursunuz. Biz, bu adayı İslam İşbirliği Teşkilatındaki icraatlarında gördük ve yanıldık. Şimdi bir de yalanlar konuşuyor, bir defa haddini bil, dürüst ol. Bayram sonrası sesini yükseltecekmiş, sesini yükselttiği zaman gerekli cevabı arkadaşlarım kendisine zaten verirler.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)