BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den flaş başbakan açıklaması----

AK Parti'den flaş başbakan açıklaması

AK Parti'den flaş başbakan açıklaması
21 Ağustos 2014 - 13:42 www.finansgundem.com

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan flaş açıklama geldi

MYK öncesi konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş,  "Yeni Başbakan'ın ismi bugün açıklanır" dedi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı öncesinde parti genel merkezine gelen Kurtulmuş, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti'de genel başkanın belirlenme sürecine ilişkin soru üzerine Kurtulmuş, "Bugün Merkez Yürütme Kurulu'nda son karar, son değerlendirmeyi Sayın Genel Başkanımız yapacak ve ondan sonra haftaya ayın 27'sindeki genel kurulda genel başkan olacak arkadaşımız belirlenecek. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah partimiz için, Türkiye için ve bütün İslam dünyası için hayırlı olur" dedi.

Bir gazetecinin belirlenecek ismin kamuoyuna duyurulup duyurulmayacağını sorması üzerine Kurtulmuş, "Büyük ihtimalle Sayın Başbakanımız gerekli değerlendirmeleri yapacak ve açıklamalar yapılacak" diye konuştu.

"Yazılı bir açıklama mı bekleyelim?" sorusuna ise Kurtulmuş,"Bilemiyoruz, toplantıdan sonra hep beraber göreceğiz" karşılığını verdi.

Kurtulmuş, "İstişare süreci gerçekleşmişti, istişarelerin sonuçlarına bakma imkanınız oldu mu?" şeklindeki soruyu ise, "Bugün toplantıda görüşülecek. Sayın Başbakanımız ondan sonra bütün sonucu kamuoyuyla paylaşacak" şeklinde yanıtladı.

MYK TOPLANTISI BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı'na seçilen Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan yaklaşık yarım saat önce genel merkez binasına geldi.

Bir süre odasında dinlenen Başbakan Erdoğan daha sonra MYK toplantısına geçti. Saat 15.00'de başlayan toplantıda Erdoğan sonrası isim kesinleşecek.

Toplantı sonrasında açıklama yapılması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)