BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYeni AK Parti kabinesinde kimler var?----

Yeni AK Parti kabinesinde kimler var?

Yeni AK Parti kabinesinde kimler var?
22 Ağustos 2014 - 08:10 www.finansgundem.com

Davutoğlu hükümetinde 3 bakan milletvekili olmayacak. Hakan Fidan, Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu bakan olacak

12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’nin Genel Başkanı olacak ismi açıklamasının ardından, yeni kabinede kimlerin olacağı tartışılmaya başlandı.

Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan seçilmesinin ardından oluşacak yeni kabineye girecek isimler arasında Hakan Fidan, Süleyman Soylu ve Numan Kurtulmuş'un da olacağı belirtiliyor.

AK Parti MKYK, yeni Başbakan'ın kim olacağını seçti. Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkan ve Başbakan olacağının neredeyse kesinleşmesinin ardından, gözler kimlerin bakan olacağına çevrildi. 

DAVUTOĞLU'NUN HALEFİ HAKAN FİDAN

Yeni oluşacak kabinade en az 3 ismin milletvekili olmayacağı belirtiliyor. MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın Davutoğlu'nun halefi olacağı belirtiliyor. Davutoğlu'nun başbakanlık koltuğuna oturmasının ardından Dışişleri Bakanlığı koltuğuna Hakan Fidan'ın oturacağı ifade ediliyor.

KURTULMUŞ VE SOYLU KABİNEYE GİRİYOR 

Hükümette görev alacağı belirtilen dışarıdan iki isim daha var. AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu'nun kabineye gireceği belirtiliyor. Kurtulmuş ve Soylu, AK Parti'ye sonradan katıldıkları için milletvekili seçilememişlerdi. 

BİNALİ YILDIRIM GERİ DÖNÜYOR

Bugün yapacağı açıklanan basın toplantısı merakla beklenen Binali Yıldırım da kabineye geri dönüyor. İzmir’den belediye başkanlığına aday gösterilen ve seçilemeyen Binali Yıldırım, eski görevine yani Ulaştırma Bakanlığı'na geri dönüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)