BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'Yasak aşkın meyvesi' Ak Parti'den aday----

'Yasak aşkın meyvesi' Ak Parti'den aday

'Yasak aşkın meyvesi' Ak Parti'den aday
05 Mart 2015 - 14:05 www.finansgundem.com

Eski Dışişleri Bakanı Kamran İnan'ın eşi Yasemin İnan'ın yasak aşkından doğan kızı Ak Parti Bitlis milletvekili aday adaylığı için başvurdu

Bitlis Ak Parti milletvekili aday adayı Seyide Ece Tuncer, eski Dışişleri Bakanı Kamran İnan'ın eşi Yasemin İnan'ın gayrımeşru kızı olduğunu iddia etti.

Modern kıyafeti ve partiyi şok eden özgeçmişi ile dikkatleri çeken Ece Tuncer’in Bitlis’ten milletvekili aday adaylığı için Ak Parti’ye başvurusu yapması teşkilatı hareketlendirdi. Tuncer’in, “yasak aşkın meyvasıyım, Ak Parti’den milletvekili adayıyım” şeklindeki açıklamaları hem Bitlis teşkilatı hem de Ak Parti Genel Merkezi’nde şaşkınlık yarattı. Tuncer’in geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayül yoklamasına girdiği ve üç oy aldığı ortaya çıktı.

Milliyet Gazetesi'nden Önder Yılmaz'ın haberine göre Tuncer, özgeçmişi konusunda kendisine yöneltilen sorular üzerine çarpıcı şu açıklamaları yaptı:

“Eski Bakan Kamran İnan’ın eşi, asil ve soylu kadın, Fransız asıllı aristokrat ailenin kızı olan öz annesi Merhume Annetta Alice Yasemin İnan doğunun ve güneydoğunun en büyük aşiret lideri (Şavak - Şafak aşireti) olan ayrıca o dönemin Erzincan vergi rekortmeni olan Seyid Hacı Mehmet Ali Ulukaya ile yasak aşklarının meyvesi olarak dünyaya gelmişim. Kamran İnan kırk yıl bu sırrı saklamak için her yola başvurmuştur.”

KAMRAN İNAN DESTEK VERİYOR

İddiaya göre Kamran İnan'la da görüşen Seyide Ece Tuncer, İnan'ın da desteğini aldı. Kamran İnan'ın Seyide Ece Tuncer'e, "Benim bakanlığım döneminde Bitlis için yapamadıklarımı senin yapmanı istiyorum, Bitlis için güzel projeler yapmanı istiyorum" dediği iddia edildi.

ÖLEN ANNESİNE DUYGULU MESAJ

Kamran İnan'ın 2011 yılında vefat eden eşi Yasemin İnan'ı hiç görmediği iddia edilen Seyide Ece Tuncer, annesinin ölüm haberinin altına duygu dolu cümleler kurdu.

İşte o mesaj:

"Annem Yasemin, Helalleşemeden gittin bu dünyadan.. Seninle tanışamadan, seni koklayamadan, seni öpemeden, sana dokunamadan, seni tanıyamadan, yıllarca seni aradım. Bizi ayıranları ve tüm ilgilileri: mevlama, ceddim Muhammede, Şah-ı Nakşibendi'ye, Abdülhalik Gücdevani'ye ve gavsım Seyyid Abdülbaki'ye havale ediyorum. Onlar bizim hakkımızı bırakmasınlar ve bu görmeden de canımı almasınlar. Kızın Seyide Ece"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)