BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemYapı Kredi Plaza tahliye ediliyor!----

Yapı Kredi Plaza tahliye ediliyor!

Yapı Kredi Plaza tahliye ediliyor!
18 Temmuz 2014 - 13:05 www.finansgundem.com

İsrail Konsolosluğu'nun da içinde bulunduğu Yapı Kredi Plaza göstericilerin saldırısına maruz kaldı. Plaza güvenlik nedeniyle boşaltılıyor

FINANSGUNDEM.COM/ÖZEL

Dün akşam Levent Büyükdere Caddesi'ndeki Yapı Kredi Plaza önünde başlayan İsrail protestoları bugün gündüz saatlerinde de artarak devam etti.

İsrail Konsolosluğu'nun Yapı Kredi Plaza'da bulunması gerekçesi ile protestocular plazaya saldırdı. Banka çalışanlarının da güvenliği tehlikeye girdi. Plaza şimdi güvenlik nedeni ile tahliye ediliyor.



İstanbul Levent'teki İsrail Konsolosluğu önünde göstericiler toplandı. Gösteriler sonucu yoğun güvenlik önlemi alan polis ekipleri, protestoculara TOMA ve biber gazı ile müdahale etti. Konsolosluk önünde gerginlik tam yatıştı derken konsolosluk binasına girmeye çalışan göstericilere polis ikinci kez müdahale etti. Bölgede yaşananların ardından konsolosluk önünde polis ve göstericilerin bekleyişi devam ediyor.


GECE BOYUNCA GÖSTERİLER DEVAM ETTİ

İsrail'in Gazze 'ye karadan saldırısını protesto eden gruptan bazılarının, İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu'nun bulunduğu plazanın önünde bekleyişi sürüyor.    Sahurdan sonra da devam eden gösteride, zaman zaman plazanın bulunduğu bahçeye girmeye çalışan grup ile polis arasında gerginlik yaşandı.


İsrail bayrağı yakarak plazanın bahçesine girmeye çalışan, plazaya taş ve yumurta atan gruba, polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Sabah saatlerine kadar süren kısa süreli gerginliklerin ardından grubun büyük çoğunluğu plazanın önünden ayrıldı.    Çevik Kuvvet polisleri Yapı Kredi Plaza etrafında güvenlik önlemlerini artırırken, gece yapılan protesto sırasında devrilen bariyerler belediye ve polis ekiplerince tekrar plaza etrafına yerleştirildi.





Bahçe duvarlarına asılan Filistin bayrakları, duvarlara ve otobüs duraklarının üzerindeki reklam panolarına yazılan İsrail'i eleştiren içerikteki yazılar sabah saatlerinde ilgi çekici görüntülere neden oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)