BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÜlkü Ocakları'ndan yalanlama!----

Ülkü Ocakları'ndan yalanlama!

Ülkü Ocakları'ndan yalanlama!
05 Temmuz 2015 - 18:12 www.finansgundem.com

Ülkü Ocakları Sultanahmet'te Çinli sandıkları bir grup Koreli'ye saldırdıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı Sultanahmet'te Çinli sandıkları bir grupKoreli'ye saldırdıkları yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Ülkücülerin kendi aralarında kavga ettikleri öne sürüldü. Açıklamada, "Konuşmanın yapıldığı sırada otobüsümüzün arkasındaki alanda, görevli olduğu anlaşılan sivil polislerle bir grup arasında tartışma yaşanmıştır.

Emniyet güçleriyle, bir grup arasında yaşanan bu olay bazı televizyon ve gazeteler başta olmak üzere sosyal medya 'Ülkücüler Çinli zannettikleri Korelilere Saldırdı' şeklinde yansıtılmıştır.İddia edildiği gibi kesinlikle Koreli turist kafilesine herhangi bir saldırı olmamıştır. Ne Koreli ne de başka bir turist kafilesi saldırıya uğramıştır. İddia edildiği gibi böyle çirkin bir olay asla yaşanmamıştır" ifadeleri yer aldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep05 Temmuz 2015 19:21

    Hah ,şimdi oldu ! Son günlerde hem seçim öncesi hem de sonrasında sürekli Mhp 'ye ,Mhp yönetimine , Mhplilere , ülkücülere tavan yapan saldırı var , Akp tabanının Mhp 'ye kaymasının önünü kesmek heraketi hem de Akp -Hdp 'nin çözüm sürecinin ortada kalmaması için süre gelen caba ...halk kör , halk salak sanki !!