BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemUkrayna’da füzeli katliam: En az 30 ölü----

Ukrayna’da füzeli katliam: En az 30 ölü

Ukrayna’da füzeli katliam: En az 30 ölü
25 Ocak 2015 - 08:13 www.finansgundem.com

Rusya- Ukrayna arasındaki ateşkes sivillerin öldüğü saldırıyla yeni bir darbe aldı

Ukrayna hükümetinin kontrolündeki Rusya’nın ilhak ettiği Kırım Yarımadası ile Rusya toprakları arasında yer alan Azov Denizi kıyısındaki liman kenti Mariupol’a yapılan roket saldırılarında en az 30 kişi hayatını kaybetti.

Onlarca Grad füzezi, pazara, evlere ve dükkânlara isabet etti. 90’a yakın yaralının olduğu saldırıların ardından ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Ukrayna hükümeti olaydan Rusya ve milis güçleri sorumlu tuttu. Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Kurulu Sekreteri Aleksandr Turçinov, “Rus terörist gruplar tüm ateşkes anlaşmalarını ihlal etti. Rus ordusuna bağlı güçler saldırılarda yer alıyor” dedi. İddiaları reddeden Moskova yanlısı ayrılıkçı milisler ise Mariupol’a roket atışı yapmadıklarını savundu.

DONETSK HAVALİMANI HARABEYE DÖNDÜ

Ukrayna’nın doğusundaki milis güçlerin lideri Alexander Zakharchenko, Kiev ile daha fazla ateşkes yapmak istemediklerini belirterek, taarruza geçeceklerini açıklamıştı.

Bu arada Mariupol Belediyesi, kentte çıkan Ukrayna birliklerinin çekileceği söylentisini yalanladı ve askeri birliklerinin çarpışmaya hazır olduğunu duyurdu. (Nerdun Hacıoğlu/Hürriyet)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)