BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye Rus doğalgazında indirim istiyor----

Türkiye Rus doğalgazında indirim istiyor

Türkiye Rus doğalgazında indirim istiyor
18 Nisan 2014 - 10:48 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Taner Yıldız, “Rusya ile olan kontrat çerçevesinde doğalgazda fiyat indirim talebimizi Rusya'ya ileteceğiz” dedi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kontrat çerçevesinde doğalgazda fiyat indirim taleplerini gelecek hafta bir araya geleceği Rus enerji şirketi Gazprom'un Başkan Yardımcısı Alexander Medvedev'e ileteceğini söyledi.

Ankara'daki ELDER toplantısı öncesinde gazetecilerin konuya dair sorularını yanıtlayan Yıldız, "Rusya Federasyonu ile olan kontrat, fiyat revizyon hakkını doğuruyor. Bu konuyla alakalı taleplerimizi Rusya Federasyonu ve Gazprom yetkililerine ileteceğiz" dedi.

Rusya Türkiye'nin en büyük doğalgaz tedarikçisi konumunda bulunuyor. Türkiye, Rusya’dan Mavi Akım ve Batı Hattı’ndan doğalgaz alıyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali uzun18 Nisan 2014 11:06

    daha ırandan indirim alamamışsınız...ıran posta atıyor .ah alırsınız diye...rusyadan nasıl alacaksınız...oişi baştan halletmeniz gerekirdi...zokayı yutmuşsunuz işişten geçmiş...geçmiş olsun..