BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye için yepyeni bir dönem geliyor----

Türkiye için yepyeni bir dönem geliyor

Türkiye için yepyeni bir dönem geliyor
22 Kasım 2014 - 13:49 www.finansgundem.com

Tahminleriyle dünyadaki önemli olaylar konusunda uyarıda bulunan astrolog Joni Patry, Türkiye’deydi.

Dünyaca ünlü astrolog Joni Patry, Vedik astroloji sayesinde dünyadaki birçok önemli olayı önceden bildi. Gezi olaylarını, ebola salgınını tahmin etti. Amerikalı astrolog, tüm dünyada şubeleri bulunan ünlü bir Fransız restoran zincirinin de sahibi. Ciddi bir servete sahip olduğu konuşulan Patry'nin Türkiye'de de basılan "Astrolojiyi Kullanarak Nasıl Zengin Olunur?" adlı bir kitabı bulunuyor. "Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali" için Türkiye'ye gelen Patry, Haber Türk'ten Ekin Türkantos'un sorularını yanıtladı, Türkiye için de uyarılarda bulundu.
 
BÜYÜK OLAY 2016’DA GERÇEKLEŞECEK

-Türkiye’nin haritası ile ilgili neler söylersiniz? Gezi olaylarını bildiğiniz konuşuluyor... 
-Evet, dünya çok önemli bir kırılma noktasında geçiyor. Bu dönem dünyayı kontrol eden güçlerin yıkılma zamanı. Bu sebeple diktatörlük sistemiyle yönetilen ülkeler değişim geçirmekte. Çünkü halklar mücadele veriyor. Bu döngüler defalarca tekrarlanır. Dünya daha fazla sorunlarla karşılaşacak. Esas faktörlerden biri din ile ilgili, yani örgütlü insan yapımı din ile. İnsanları bölerek birbirinden ayıran ve dünyada savaşı oluşturanın bu olduğu anlaşılmaya başladı. Aramızdaki farklılıkları değil benzerliklerimizi anlamalıyız.
 
-Türkiye sizce ne zaman refaha kavuşacak? 
-Önümüzdeki 2 sene Türkiye için zor olacak. İyileşmeden önce daha çok şeyin ortaya çıkması gerek. Büyük olay ise 2016’da gerçekleşecek. Bu dönem, dünya çapında ve özellikle Türkiye’de ne olacağının kestirilemediği bir süreç olarak yaşanacak. 2016’da büyük bir ekonomik yıkım gerçekleşecek. Ekonomide pek çok iniş çıkışlar olacak ve önümüzdeki yaza kadar çok para kazanma fırsatı bulunacak.
 
-Türkiye’nin haritasında ilk neyi göz önüne alırsınız? 
-Eğer Batı astrolojisine bakıyorsanız Akrep. Vedik astrolojide ise Terazi. Vedik astrolojide sideral zodyağa bakarız. Satürn daha yeni burç değiştirdi ve bu Türkiye’yi düşmanları ve sınırları açısından özellikle ilgilendiriyor. Türkiye’nin düzenini bozmak için ciddi girişimler olacak. Önümüzdeki mayıs Türkiye, bir isyan ya da saldırı ile karşılaşacak. Güvenliği sağlamak için tüm önlemler mutlaka alınmalı. Bu konu hafife alınamaz. 2017’ye gelindiğinde nihai sonuçlar barış ve şifalanma getirecek. Bu patlayıcı hadiseler sayesinde Türkiye daha iyi bir yerde olacak. Ekonomi güçlenip gelişecek ve barış galip gelecek.

-Siyaset, ekonomi, altın ve döviz kurları nasıl olacak? 
Borsa uçlarda gezebilir ve akıllı davranabilirlerse çoğu kişi para kazanabilir. Ancak unutmayın ki, önümüzdeki yaz finansal durum kötüleşecek. En iyi yatırım altın. Martta dünya çapında kritik olaylar başlayacak. Jüpiter temmuza kadar Yengeç’te kalacak, korkunç yağışlar ve sellere neden olacak. Su yolları ve göller kirlenebilir, su kaynaklarına toksin ve hastalıklar karışabilir. Mutlaka temiz su içtiğinizden emin olun. Türkiye için yepyeni bir dönem geliyor. Güçlenerek Ortadoğu’da barış sağlayıcı bir rol alıyor. Öyle akımlar başlatılıyor ki, tüm dünyanın örnek aldığı bir rol model oluyor. Türkiye, Çin ile ticari işbirliğine giriyor ve bu ekonomiye müthiş yardım ediyor. Gemi taşımacılığı büyük gelişme kaydediyor. Ama yiyecek fiyatları, özellikle et fiyatları artacak. 2015 yazı boyunca en iyi yatırım İstanbul’da gayrimenkul olacak. Türkiye’nin dört bir yanından insanlar toplanıyor ve yaşayacak, barınacak konutlara gereksinim duyacaklar.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)