BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk ve İsrail heyetleri Cenevre'de masada----

Türk ve İsrail heyetleri Cenevre'de masada

Türk ve İsrail heyetleri Cenevre'de masada
11 Şubat 2016 - 00:16 www.finansgundem.com

Türkiye ve İsrail heyetleri, Mavi Marmara saldırısından sonra bozulan ilişkileri normalleştirmek için bir kez daha bir araya geldi

Türkiye ve İsrail yeniden aynı masada. Mavi Marmara saldırısından sonra iki ülke, ilişkileri normalleştirmek için bir görüşme daha yaptı. Heyetler Cenevre'de bir araya geldi.
0Sitene Ekle
Görüşme çarşamba gecesi geç saatlerde başladı. Görüşmede, Türk heyetine Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu başkanlık ediyor. İsrail heyetinde ise, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun danışmanı Joseph Ciechanover ve İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Jacop Nagel bulunuyor.

NTV'nin haberine göre; Görüşmede, Türkiye ve İsrail 3 yıldır müzakere edilen anlaşmaya son şeklini vermeye çalışıyor. Tazminat konusunda uzlaşıldığını belirten yetkililer, Türkiye'nin 3. talebi olan Gazze ablukasının nasıl kaldırılacağına ilişkin formül bulunmaya çalışıldığını söyledi.

Haaretz gazetesine konuşan İsrailli yetkililer ise Tel-Aviv açısından 2 konuda uzlaşma olmadığını söylemiş, 'Biri Türk gemilerinin Gazze limanına yaklaşması, diğeri Hamas'ın Türkiye'deki ofislerinin kapatılması' demişti. İki ülke heyetleri son olarak Aralık ayında bir araya gelmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)