BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürk-Rus ilişkileri zarar görür mü----

Türk-Rus ilişkileri zarar görür mü

Türk-Rus ilişkileri zarar görür mü
20 Nisan 2015 - 17:54 www.finansgundem.com

Kremlin: Putin’in Ermenistan ziyareti Türkiye ile ilişkilere zarar vermez

Kremlin Sarayı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 24 Nisan günü Ermenistan’ı ziyaret edecek olmasının Rusya ile Türkiye ilişkilerine zarar vermeyeceğini açıkladı.

Vladimir Putin’in ziyaret programıyla ilgili açıklama yapan basın danışmanı Dmutriy Peskov, konu Ermenistan ziyaretinden açıldığında, “Rusya ile Türkiye arasında ekonomik olarak sıkı ortaklık ilişkileri var. Bu ilişki karşılıklı çıkara dayanıyor. Uluslararası alanda da görüşlerimiz birçok konuda çakışıyor. Dolayısıyla Başkan Putin’in Ermenistan’a yapacağı ziyaret Türkiye ile ikili ilişkilere zarara verecek türden değil” dedi.

Putin’in Ermenistan ziyaretiyle ilgili bilgi verirken, 1915 olayları için “soykırım” ifadesini kullanan Peskov, “Diğer taraftan Ermenistan da Rusya’ya çok yakın komşu bir ülke. Ermenistan ile Rusya arasında da çok yakın bağlar var” ifadesini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)