BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTunceli'de belediye ve Ak Parti binasına saldırı ----

Tunceli'de belediye ve Ak Parti binasına saldırı

Tunceli'de belediye ve Ak Parti binasına saldırı
25 Ocak 2015 - 07:12 www.finansgundem.com

YDG-H üyeleri belediye binası, Ak Parti ilçe binası ve 3 birahaneye molotof kokteyli attı.

Tunceli'nin Pertek İlçesi'nde dün gece PKK’nın gençlik yapılanması olan Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyesi olduğu belirtilen yüzleri kapalı yaklaşık 30 kişi, Ak Parti aleyhine sloganlar atarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüdü. Yüzü maskeli grup daha sonra belediye binası, AK Parti İlçe teşkilatı binası ile kadın garson çalıştıran 3 birahaneye molotof kokteyli attı. Molotof kokteylinin isabet ettiği belediye binası ile AK Parti ilçe binasında yangın çıktı. Yangında Belediye Başkanı AK Partili Recai Vural'ın makam odası yanarak, kullanılamaz hale geldi. Odada bulunan önemli belediye evrakları ile Mustafa Kemal Atatürk'ün 1937 yılında Pertek'i ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı da yandı. Grup molotof kokteyli attıkları birahaneye girip eşyaları tahrip etti.

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği alevler kontrol altına alınıp söndürüldü. Söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen bir itfaiye eri hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri molotof kokteyli atılan binalarda çalışma yaparak delil topladı. Molotoflu saldırılar nedeniyle Tunceli merkezden Pertek İlçesi'ne takviye polis ekipleri gönderildi. Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatırken, zırhlı araçlarla ilçede geniş güvenlik önlemleri aldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)