BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan Necdet Özel açıklaması ----

TSK'dan Necdet Özel açıklaması

TSK'dan Necdet Özel açıklaması
25 Mayıs 2015 - 10:52 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, 15 gün rapor alarak ameliyat olmuştu. TSK'dan yapılan açıklamaya göre Özel, bugün görevine döndü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel görevine döndü. Rapor alarak istirahate çekilen Özel, Gazi Üniversitesi'nde tedavi altına alınmıştı. Necdet Özel bugün görevinin başına döndü.

Orgeneral Özel 8 Mayıs 2015 günü yazdığı bir dilekçeyle izne çıkmış ve görevini Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulisi Akar'a bırakmıştı.

Bu haberden hemen sonra, Özel'in Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde prostat ameliyatı olduğu, görevine geri döneceği ifade edilmişti.

Özel izinli olduğu süreçte 19 mayıs törenleri, Brüksel'deki NATO toplantısı ile Denizkurdu 2015 tatbikatına katılamadı. İzin süresi dolan Orgeneral Özel bugün karargahta yeniden mesai yaptı. Genelkurmay'dan da konuyla ilgili açıklama geldi, ''Sayın Genelkurmay Başkanımız göreve başlamıştır'' dendi.

Genelkurmay Başkanı'nın bir süre daha kabuller ve kıta ziyaretleri gerçekleştirmeden düşük tempoda çalışması bekleniyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)