BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan imzalı füze----

TSK'dan imzalı füze

TSK'dan imzalı füze
29 Temmuz 2015 - 12:37 www.finansgundem.com

TSK'nın hava harekatında kullandığı füzelere şehitlerin isimleri yazıldı

Türk Silah Kuvvetleri'nin PKK ve IŞİD hedeflerine düzenlediği hava harekatından kullanılan füzelere terör saldırılarından şehit olan güvenlik isimleri yazıldı.

Son olarak PKK hedeflerinin vurulduğu hava harekatında şehit olan Necdet Aydoğdu, Müsellim Ünal, Okan Acar, İsmail Yavuz, Mehmet Koçak, Feyyaz Yumuşak, Yalçın Nane, Tansu Aydın, Muhammet Fatih Sivri, ve son düzenlenen hava harekatına ismi verilen Binbaşı Arslan Yavuz'un isimleri yazıldı. 

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklamada  28 Temmuz'u 29 Temmuz'a bağlayan gece boyunca icra edilen 'Şehit Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız' hava harekâtında PKK terör örgütünün yurtiçi ve yurtdışında (Zap, Metina, Gara, Avaşin-Basyan, Hakurk ve Kandil'de) kullandığı önceden tespit edilen sığınak, barınak, depo, lojistik nokta ve barınma alanları ile mağaraların vurulduğu belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)