BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK'dan flaş açıklama----

TSK'dan flaş açıklama

TSK'dan flaş açıklama
06 Nisan 2014 - 14:42 www.finansgundem.com

TSK: Şemdinli kırsalında PKK'lılar taciz ateşi açtı, 1 asker yaralandı

TSK: Şemdinli kırsalında PKK'lılar taciz ateşi açtı, 1 asker yaralandı

TSK'dan yapılan açıklama: 

10-12 kişilik bir bölücü terör örgütü grubu tarafından, saat 14.00 sularında, Şemdinli/Derecik Mamraş Tepe Üs Bölgesinde bulunan unsurlara, Üs Bölgesinin yaklaşık 1000 m batısında, Irak Kuzeyinde yeralan Çiftkapı Sırtı Bölgesinden PKM Mk.Tf. (BİXİ) ile 50-60 atım taciz ateşi açılmıştır. İlk ateşten sonra atışlar aralıklı olarak 45 dakika boyunca devam etmiştir.

Açılan ilk ateş esnasında, P.Uzm.Çvş. Erkan YAVUZ kolundan hafif şekilde yaralanmıştır. Taciz ateşine üs bölgesinde bulunan silahlarla derhal karşılık verilerek, Çiftkapı Sırtı Bölgesindeki söz konusu 10-12 kişilik bölücü terör örgütü grubu ateş altına alınmıştır.

Bir taarruz helikopter kolu, bölgede bulunan bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla, bölgede silahlı keşif uçuşu yapmıştır. Yaralı personel, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınmış olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)