BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTSK personeli için kritik karar----

TSK personeli için kritik karar

TSK personeli için kritik karar
23 Mart 2015 - 08:56 www.finansgundem.com

Askeri yargı, TSK’ya mensup yüz binlerce kişiyi ilgilendiren önemli bir karara imza attı

Bir astsubay, askeri lojmandaki evlerine giriş için öğretmen eşi için de ‘TSK Akıllı Kart’ talep etti. İdare, talep formundaki fotoğrafın başörtülü olması nedeni ile talebi geri çevirdi; kartı vermedi.

Açılan davada, Milli Savunma Bakanlığı da ‘çağdaşlık’ vurgusu yaptı ‘dava reddedilsin’ dedi. Davaya bakan mahkeme, başörtülü eşe kart verilmesine, düzenlemenin ilgili maddesinin iptaline oy birliği ile karar verdi. Davayı açan avukat Mehmet Erkan Akkuş, emsal nitelikteki kararın yüzbinlerce askerin yanı sıra aileleri için de büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Piyade Başçavuş Hakan Kayabaşı, ağustos 1999’da orduya girdi. Çeşitli birlik ve garnizonlarda görev yaptı. İstanbul’da görevli olduğu eylül 2012 yılında ise öğretmenlik yapan Meral B. ile evlendi.

Lojmandaki evine giremedi

Hakan Kayabaşı’nın tayini geçtiğimiz yıl Ankara’ya yapıldı. Kayabaşı çifti Ankara’ya taşındı. Lojman başvurusu yapan Kayabaşı çiftine, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Etimesgut Lojmanından bir ev tahsis edildi. Çifti lojmandaki yeni evlerine taşındı. Ancak taşınmadan kısa bir süre sonra Meral Kayabaşı için, lojmanın nizamiyesine giriş-çıkışlarda sorun çıkmaya başladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)