BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​TOBB'da "Rusya Masası" kuruldu----

​TOBB'da "Rusya Masası" kuruldu

​TOBB'da Rusya Masası kuruldu
27 Kasım 2015 - 15:29 www.finansgundem.com

Türk işadamlarının Rusya'daki sıkıntılarına çözüm bulunabilmesi için TOBB bünyesinde iletişim ve koordinasyon masası oluşturuldu

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türk iş adamlarının son günlerde Rusya'da yaşadıkları sıkıntıların ilk elden öğrenilmesi ve yetkili makamlar nezdinde çözüm bulunabilmesi için "Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası" kurdu.
TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Rusya ile ilişkilerinde sıkıntı yaşayan iş adamları, "[email protected]" e-posta adresini veya "0312-218 22 09/0212-924 39 79" faks numaralarını kullanarak, yaşadıkları sorunları iletebilecek. 
Burada toplanacak bilgiler hızlı şekilde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletilerek bunlara çözüm aranması sağlanacak.
TOBB'un, Rusya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin, konjonktürel dalgalanmaların gölgesinde kalmamasına büyük önem verdiği belirtilen açıklamada, "Bu kapsamda, ticaret, lojistik, enerji, bankacılık, turizm, müteahhitlik, karşılıklı yatırımlar gibi çok çeşitli alanlarda birbirini tamamlayan iki önemli ülkenin iş adamlarının olumsuz etkilenmemesi temenni edilmektedir" ifadelerine yer verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)