BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTeröristlerden öğretmenlere korkutan tehdit----

Teröristlerden öğretmenlere korkutan tehdit

Teröristlerden öğretmenlere korkutan tehdit
29 Ekim 2015 - 16:37 www.finansgundem.com

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H, Diyarbakır’daki bazı okulların çıkışlarında bildiri dağıtarak öğretmenleri tehdit etti.

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H, Diyarbakır’daki bazı okulların çıkışlarında bildiri dağıtarak öğretmenleri tehdit etti.
Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ile Bağlar ilçelerindeki iki okula el yapımı bomba atan, sokağa çıkma yasağı ilan edilen yerlerde okulları hedef alan ve Şırnak’ın Silopi ilçesinde okulları basarak, kaçırdığı öğretmenlere propaganda yapan terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H, şimdi de öğretmenleri bölgeyi terk etmeleri yönünde tehdit etti. Teröristler tarafından önceki gün Diyarbakır’daki bazı okulların önlerinde dağıtılan bildiride, “Kürdistan’daki TC’nin bütün sömürgeci kurumları ve onların yürütücüleri olan memurlar (öğretmenler, akademisyenler vb.) hedefimizdir. Bu temelde devletin kirli politikalarına hizmet eden başta öğretmenler olmak üzere bütün memurlarına son verip, derhal Kürdistan’ı terk etmelidirler. Aksi bir durumda olacaklardan sorumlu değiliz” denildi.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali Ergül01 Kasım 2015 13:56

    Nişantaşı'nda Şişli de bu HDP ye oy veren Seçmen Görsün bu HDP yi. Daha anlamayacakmısınıx sırf RTE antipatisi ile HDP destek verilmez.

  • salim29 Ekim 2015 17:02

    Cumhuriyeti ne hale getirdiler,,vatan işgal altında,"yaşasın cumhuriyet"