BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaner Yıldız'dan flaş açıklama!----

Taner Yıldız'dan flaş açıklama!

Taner Yıldız'dan flaş açıklama!
31 Mart 2015 - 12:17 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı Taner Yıldız elektrik kesintisine dair konuştu

Enerji Bakanı Taner Yıldız elektrik kesintisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

İşte Yıldız’ın açıklamasından satır başları:

Şu anda Ankara'da Sincan'a Balgat ve şu anda bulunduğumuz TBMM'de dahil olmak üzere bir çok kesime elektrik verilmeye başlandı. Bu bizim istemediğimiz sevmediğimiz olay. Bunun farklı sebepleri olabilir. Bunun detaylarına gireceğiz. Şu anda bizim için önemli olan şebekeyi ayağa kaldırmak. Bu çok sık rastladığımız bir olay değil.

En önemli noktalardan bir tanesi saat 10:36 itibariyle arızamızın fazla, talebimizin  de az olduğu zamanlardan bir tanesi. Sabah 07:30-08:30'da tüketimin daha fazla olduğunu görüyoruz.

Nereden kaynaklanıyor olabilir, iletim hatlarından, ya da manevra dediğimiz hadiseden kaynaklanabilir. Ben birebir sıcağı sıcağına da takip ediyorum. Gölbaşı'nda merkezde bir kriz merkezimiz var. Orada bu yakinen takip ediliyor. Gelişmeleri de ben buradan her bir saatte bir bu bilgileri size arz edeceğim.

DAVUTOĞLU’NUN ‘TERÖR SALDIRISI İHTİMALİ’ AÇIKLAMASI

Bir soru üzerine başbakanımız o cevabı vermiş bulunuyorlar. Bu az mi çok mu ihtimaldir ben bunu söyleyemem. Yani siber bir saldırı mıdır onu da söyleyemem. Bizim merkezlerimiz var, sistemin tamamının gözetildiği merkezlerimiz var. Acaba merkezleri, bölgeleri izole etmediği için mi bunlar oldu? Her bir daire kendi içinde bunu yönetmesi gerekirdi. Bir operasyon hatası mı var, teknik açıdan hata mı var, yoksa siber bir saldırı mı var, bloke olan bir durum mu var, bunların her birisini anlık takip ediyoruz. O kayıtlar hepsi çıkarılacak. Asıl olan bir an önce sistemi ayağa kaldırmak. İstemediğimiz bu durumdan derhal kurtulmak.

Sebebinin kesin bir cümle söylemekten kaçınmam lazım, doğru olmaz.

TÜRKİYE’DE BÖYLE BİR KESİNTİ OLDU MU

Bu kadar geniş bir alanda çok sık rastlamamıştık.

İSTANBUL’DA METRO VE MARMARAY’DA SORUN YAŞANIYOR. SİZE BİLGİ GELDİ Mİ

380 kilovoltluk kısımda enerjilenme başladı. Bunların 31,5 kademe kademe bunun düşürülmesi lazım. Ben çok uzun sürmemesini temenni ediyorum.  Çok uzun sürmeden bunu gerçekleştirmemiz lazım en önemli nokta bu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)