BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemT-Kart’a Visa ve Master Card sertifikası----

T-Kart’a Visa ve Master Card sertifikası

T-Kart’a Visa ve Master Card sertifikası
13 Şubat 2015 - 09:50 www.finansgundem.com

EMV sertifikasyon sürecini başarıyla tamamlayan T-Kart, banka kartı üretim ve kişiselleştirme pazarına dahil oldu...

Türkiye’nin önden gelen kart üreticilerinden T-Kart, MasterCard ve Visa sertifikasyon sürecinden başarıyla geçip banka (debit) kartları üretme yetkisi aldı. T-Kart, söz konusu sertifikayla plastik kart gövdesi üretimi ve modül yerleştirme konusunda dünya standartlarına uygunluğunu tescillemiş oldu.


1997 yılında yüzde 100 Türk sermayeli bir şirket olarak kurulan T Kart, o tarihten bu yana başta kimlik, ulaşım, sadakat ve geçiş kartları olmak üzere PVC ve akıllı kart üretiminde varlığını sürdürüyor. Şirket, son olarak EMV (Europay, MasterCard ve Visa) sertifikalarıyla birlikte banka kartı pazarına da geçiş yaparak hizmet verdiği sektör skalasını genişletmiş oldu.

T-Kart üretimini, kart gövde üretiminden kişiselleştirme uygulamalarına kadar he aşamasında son teknolojiye sahip makine ve ekipmanla 9 bin metrekare kapalı alana sahip tesisinde yapıyor. T-Kart Genel Müdürü Avni Kara, hızla gelişen kart pazarında sürekli artış gösteren müşteri taleplerini, uzman satış ve üretim ekibiyle “yüksek güvenlikli”, “güvenilir”, “ekonomik”, “hızlı ve kaliteli” hizmet felsefeleriyle karşılamaya devam ettiklerini belirtiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gizli ayıplı ürünler09 Temmuz 2016 21:41

    bu firmaya onbinlerce kart ürettirdik, yakamızı zor kurtardık. sahaya dağıtılmış onbinlerce eve gönderilmiş kartlar arızalı çıktı. firma hiç bir sorun yokmuş gibi tekrar basalım diyebiliyor. onbin eve gönderilen kartların tekrar toplanma ve tekrar dağıtma maliyetleri firmamıza yüklendi. Bu hatalar kullanılan chiplerden kaynaklı dışarıdan görerek anlayabileceğiniz bir hata değil. teknik problem. hukuk dilinde gizli ayıp deniyor. Bu hatalı ürünlerin tüm maliyetini firmamıza yüklediler. sertifika sahibi olabilir ancak kurumsal bir kurum değil. tavsiye etmiyorum.

  • Oytun Babadag13 Şubat 2015 10:59

    Teknik Kart sektorunde eski bir firma, yenilikci davranması guzel...