BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSur'da çatışma: 4 asker yaralı----

Sur'da çatışma: 4 asker yaralı

Sur'da çatışma: 4 asker yaralı
06 Şubat 2016 - 11:50 www.finansgundem.com

Sur'da hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılmasına yönelik sürdürülen operasyonda 4 asker yaralandı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ve operasyonlar devam ediyor. Fatihpaşa Mahallesindeki hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması sırasında PKK'lı teröristlerlme girdikleri çatışmalarda 4 asker yaralandı.

Merkez Sur İlçesi'nin 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte hendek ve barikatların temizlenmesi, PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla yürütülen operasyonlar devam ediyor.

Özel kuvvetler, jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda, bu sabah çatışmalar yeniden şiddetlendi.

Fatihpaşa mahallesinin Yenikapı sokağında tuzaklanmış bombaların imhasını yapan güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 asker yaralandı.

Askerler, Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede çatışmalar sürerken, patlama ve silah sesleri kentin birçok noktasından duyuluyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)