BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞırnak'ta sahneye böyle çıktılar----

Şırnak'ta sahneye böyle çıktılar

Şırnak'ta sahneye böyle çıktılar
01 Şubat 2015 - 17:39 www.finansgundem.com

PKK yandaşları Şırnak'ta Öcalan'a özgürlük mitingi düzenledi

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde ’Abdullan Öcalan’a özgürlük’ mitingi düzenlendi. Mitingde, PYD Eşbaşkanı Asya Abdullah ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, birer konuşma yaptı.

Mitingin yapıldığı Çarkendal Meydanı’na sabahın erken saatlerinde binlerce kişi, rengarenk yöresel kıyafetlerle akın etti. Miting alanı Öcalan, YPG, YPJ, HPG, YJA-STAR ve PKK’lıların fotoğrafları asıldı. Abdullah Öcalan’ın posteri ve KCK ile PKK bayraklarının meydana yakın binalara ve platforma asıldıgı mitingde, Kürtçe ve Türkçe yazılı dövizler taşındı.
 
Mitinge katılan DBP Cizre İlçe Başkanı Mesut Nart, HDP Cizre İlçe Başkanı Semire Oruç, DBP Şırnak İl Başkanı Salih Gülenç, PYD Eşgenel Başkanı Asya Abdullah ile HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, birer konuşma yaptı.
 
Sahneye yüzlerini kapatarak çıkan grup dikkat çekti.
 
Konuşmaların ardından alanı dolduran 10 binlerce kişi, Kürt sanatçı Nudem’in seslendirdiği ezgiler eşliğinde halay çekti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)