BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSınırda askerler eylemcilerin arasında kaldı----

Sınırda askerler eylemcilerin arasında kaldı

Sınırda askerler eylemcilerin arasında kaldı
21 Eylül 2014 - 15:24 www.finansgundem.com

Şanlıurfa’da sınırda görevli askerler, eylemcilerin arasında kaldı. Taş yağmuruna tutulan askerler, güçlükle kurtarıldı.

Şanlıurfa’da sınırda görevli askerler, eylemcilerin arasında kaldı. Taş yağmuruna tutulan askerler, güçlükle kurtarıldı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Mürşit Pınar sınır hattında kurulan çadır nedeniyle asker ve polisin müdahalesi gün boyu devam etti. Mürşitpınar -Suruç karayoluna doğru kaçan bir grup, karayolunu taşlarla trafiğe kapattı.

video##1129##player

Yol önünde set oluşturan zırhlı araç ve iki bölük asker, bir anda eylemcilerin arasında kaldı. Eylemciler, askerlerin üzerine taş yağdırdı. Askerler ise kalkanları ile taşlardan korunmaya çalıştı. Bir süre TOMA’nın gelmesini bekleyen askerleri kurtarmak için havaya ateş açıldı. İki bölük askerden bir bölüğü kalkanlarıyla kaçarak eylemcilerden kurtuldu.
Kurtulan askerler, ellerine taş alarak diğer arkadaşlarını kurtarmak için eylemcilere doğru yöneldi. Gelen zırhlı araçların da yardımı ve havaya açılan ateş sonucu diğer bölük de güvenli bölgeye kaçmayı başardı. Olaylarda 4 asker yaralandı. TOMA ve polis ekiplerinin gelmesiyle eylemcilere müdahale edildi. Polisin gruba müdahalesi sürüyor.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Halil21 Eylül 2014 15:40

    Askere bak ne hale gelmiş yazıklar olsun. Cumhurbaşkanı ve Başbakan bakalım bu olay hakkında açıklama yapacaklar mı? Gerç söyleyecekleri belli " gelip bizmi müdahale edelim diyecekler". Ama siz bu askere yetki vermezseniz aman siz el kaldırmayın derseniz böyle koca Türk ordusu rezil rüsva olur. Yazıklar olsun...