BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSimit Sarayı'ndan Suudi Arabistan'a yeni mağaza----

Simit Sarayı'ndan Suudi Arabistan'a yeni mağaza

Simit Sarayı'ndan Suudi Arabistan'a yeni mağaza
02 Mart 2015 - 11:19 www.finansgundem.com

Simit Sarayı, Suudi Arabistan’taki ikinci mağazasını da açtı

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı, Suudi Arabistan’taki ikinci Mağazasını 23 Şubat 2015, Pazartesi günü ülkenin en büyük alışveriş merkezlerinden Jeddah Arab Mall’da açtı.

2015 yılı sonuna kadar Suudi Arabistan’da 22 yeni mağaza daha açacaklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “ Suudi Arabistan’da markamızın gördüğü büyük ilgiden çok memununuz. Araplar en çok kahvaltılık ürünlere, gül böreği, saray dürüm, köfte ve Simit Burger’a büyük ilgi gösteriyor. Suudi Arabistan’ın en büyük yatırımcı şirketlerinden Al Hokair Group ile birlikte Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Umman, Ürdün ve Mısır dâhil olmak üzere yedi ülkede 2017 yıl sonuna kadar 125 mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi.

Pazar, Pazartesi, Salı Çarşamba günleri 10:00-24:00, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 10:00-01:00 saatleri arasında hizmet veren Jeddah Arab Mall Simit Sarayı’nın menüsünde; kahvaltı çeşitleri, simit, börek, kurabiye, sandviç, pasta ve dondurma çeşitleri, sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra mantı, köfte, salata ve makarna gibi birbirinden lezzetli tatlar yer alıyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)