BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSimit Sarayı büyümeye devam ediyor----

Simit Sarayı büyümeye devam ediyor

Simit Sarayı büyümeye devam ediyor
27 Temmuz 2015 - 12:59 www.finansgundem.com

Simit Sarayı’nın Almanya’daki beşinci mağazası; Karl Marx Caddesi’nde açıldı

Dünya markası olma vizyonuyla yurt dışı açılışlarını tüm hızıyla sürdüren Simit Sarayı’nın Almanya’daki beşinci mağazası; 11 Temmuz 2015, Cumartesi günü Berlin’in en ünlü noktalarından biri olan Karl Marx Caddesi’nde açıldı.

Almanya’daki mevcut mağazalarında ayda on binden fazla kişiyi ağırlayan Simit Sarayı, yeni mağazası ile Berlinli lezzet severlerle buluşmanın gururunu yaşıyor.

Almanya’daki beşinci Simit Sarayı mağazasını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Almanya’da markamızın gördüğü büyük ilgiden çok memununuz. Berlin ile birlikte Almanya’nın beş farklı ve büyük şehrinde yaşayan lezzet tutkunlarını yurdumuz lezzeti simit ve diğer Simit Sarayı lezzetleriyle buluşturmuş olmak da bizim için ayrı bir gurur. Avrupa’da bulunduğumuz Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere ve İsveç’te mağaza sayılarımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Açık ve kapalı alanları, ferah atmosferi, konforlu dekorasyonu, sıcak ortamıyla yoğun ilgi gören Berlin Simit Sarayı; uygun fiyatlı, lezzetli ürünleri ve zengin çeşitleri ile konuklarını ağırlıyor. Mağaza’nın menüsünde; Simit, börek, kruvasan, sandviç, tatlı-tuzlu kurabiye, çörek, kek, pasta, ekmek, kahvaltılık çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler gibi birbirinden lezzetli tatlar yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)