BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSelvi'den AK Parti seçmenine taktik----

Selvi'den AK Parti seçmenine taktik

Selvi'den AK Parti seçmenine taktik
28 Mayıs 2015 - 10:00 www.finansgundem.com

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti seçmenine tek başına iktidar yolu için taktik verdi

Abdülkadir Selvi, AK Parti seçmeninin 800 bin kişiyi ikna etmesinin tek başına iktidar için yeterli olacağını yazdı.

AK Parti için tehlike çanları çaldığını belirttiği yazısıyla olay olan Abdülkadir Selvi, muhafakazar çevreden gelen eleştirilere "Ak Parti tek başına iktidar mı, HDP barajı aşıyor mu?" başlıklı yazısında yanıt verdi.

Erdoğan'a abartıya kaçan övgülerin AK Parti'ye zarar verdiği görüşünü bir kez daha dile getiren yazar, koalisyon istemeyen AK Partili seçmene öneride bulundu:

ALARM ZİLLERİNİ ÇALIYORUM

İki parti açısından, “Bıçak sırtı” bir durum var dedik. HDP barajı aşamadığı takdir de AK Parti yüzde 43 oranında oy alsa da tek başına iktidarını çok rahat bir şekilde koruyor. HDP'nin aşması durumunda ise “Koalisyon” gözüküyor. Ancak HDP barajı aştığı ancak AK Parti yüzde 45 oy oranına ulaştığı takdir de ise tek başına iktidarı yakalıyor. Bu seçim de hem oy oranı hem de milletvekili sayısı önemli. Hatta milletvekili sayısı daha büyük önem arz ediyor.

Ben samimi olarak uyarılarda bulunuyorum, alarm zillerini çalıyorum ama birileri ısrarla çarpıtmaya çalışıyorlar. Benim derdim mübalağalı sözlerle manevi değerlerimizin zedelenmemesi. Bunu kabul edemem. İkinci nokta ise bu tür ifadelerin Erdoğan'a ve AK Parti'ye zarar verdiği gerçeği.

HAREKETE GEÇME ZAMANI

8 Haziran sabahı koalisyon kabusuna uyanmak istemiyorsak yapılacak olan bir şey var. Son 10 gün için de demiyorum. Sadece 10 saatinizi ayırın da demiyorum. “Kazanımlarımızı kaybedeceğiz” kaygısını taşıyorsak harekete geçme zamanı. AK Partililer, sadece 2 saatlerini ayırıp, bir kişiyi ikna edip, 800 bin oy kazandırdıkları takdir de HDP barajı aşsa dahi AK Parti, sorunsuz bir şekilde tek başına iktidarı yakalıyor.
Şimdi seferberlik zamanı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)