BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Seks harcamasını devlete fatura ettiler"----

"Seks harcamasını devlete fatura ettiler"

Seks harcamasını devlete fatura ettiler
24 Ekim 2014 - 21:42 www.finansgundem.com

Japonya’nın yeni ticaret bakanı Yoichi Miyazawa personelinin bir seks kulübünde yaptıkları harcamayı devlete fatura ettiklerini itiraf etti

Japonya’nın yeni ticaret bakanı Yoichi Miyazawa personelinin bir seks kulübünde yaptıkları harcamayı devlete fatura ettiklerini itiraf ederken söz konusu barı ziyaret etmediğini söyledi.

Miyazawa’dan önceki ticaret bakanı Yuko Obuchi ise bir finans skandalı üzerinde görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. Japon bankalarının fonlarını yöneten personel seks kulübünde 2010 yılının Eylül ayında 170 dolar (18.230 Japon yeni) harcamış, bu masrafın devlete fatura edildiği ortaya çıkmıştı. Miyazawa kalemlere ‘eğlence gideri’ olarak yansıyan harcamanın, kendi ofisinden bir kişinin hata ile masrafları devlete fatura ettiğini öne sürdü.

Geçtiğimiz Salı günü göreve başlayan Miyazawa aynı zamanda şu anki Japon Dışişleri Bakanı’nın kuzeni ve eski başbakanın da yeğeni.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)