BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı----

​Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

​Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
10 Ekim 2014 - 19:56 www.finansgundem.com

Bingöl'deki silahlı saldırı sonucu şehit edilen Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin'in cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bingöl'deki silahlı saldırı sonucu şehit edilen Emniyet Müdür Yardımcısı Atif Şahin'in cenazesi, Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şehit Emniyet Müdürü Şahin'in Yenimahalle'deki baba ocağı önünde Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Yenimahalle Belediyesince taziye çadırı kuruldu. Şahin'in babası Ahmet, annesi Cemile ve Kara Harp Okulu 2. sınıf öğrencisi olan oğlu Ahmet Akif Şahin, burada taziyeleri kabul etti. 

Şehidin ailesinin eviyle çevredeki evlere Türk bayraklarının asıldığı görüldü.

Bu sırada, şehidin akrabalarından Sebahiye Şahin, fenalaşınca evin önünde bekleyen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Cenaze namazı
Etimesgut Havaalanı'na askeri uçakla getirilen Şahin'in cenazesi, buradan Kocatepe Camisi'ne nakledildi.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Şahin'in yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Ankara Garnizon Komutanı Korgeneral Metin İyidil, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de arasında bulunduğu bazı siyasetçiler ile polisler ve askerler katıldı.

Atif Şahin'in babası Ahmet, annesi Cemile, eşi Fatma, oğulları Ahmet Akif ve Yiğit Alp ile kızı Sena Şahin burada taziyeleri kabul etti.

Cenaze namazının ardından şehidin naaşı, tören bandosu eşliğinde cenaze aracına konuldu. Aile üyeleri ve cenazeye katılanların son kez selamladığı şehidin cenazesi, önce helallik alınmak üzere Yenimahalle'deki baba evine, ardından da defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü. 

Şahin'in cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Mezarlıkta hazır bulunan özel harekat polislerinden oluşan tören mangası, definin ardından saygı atışı gerçekleştirdi. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)