BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞehit oğlunun acı haberini hastanede aldı----

Şehit oğlunun acı haberini hastanede aldı

Şehit oğlunun acı haberini hastanede aldı
11 Şubat 2016 - 01:48 www.finansgundem.com

Sur'da şehit düşen Uzman Çavuş Osman Öz'ün acı haberi Eskişehir'de hastanede tedavi gören babası ve refakatçi annesine yetkililer tarafından verildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz'ün şehadet haberi Eskişehir Devlet Hastanesinde tedavi gören babası Fehmi ile annesi Nermin Öz'e askeri yetkililer tarafından verildi.

Hastaneye gelerek şehit Osman Öz'ün babası Fehmi ile annesi Nermin Öz'ü ziyaret eden Vali Güngör Azim Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, baba Fehmi Öz'ün tedavisi için Eskişehir'de bulunduğunu belirterek, bu gece saatlerinde Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine gideceklerini, yarın da şehidin cenazesinin burada düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceğini söyledi.

Vali Tuna, milletin huzuru için hayatını kaybeden kahramanların isimlerinin ebediyete kadar yaşayacağını dile getirdi.

Bu arada, Şehit Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz'ün babası Fehmi ile annesi Nermin Öz, yakınlarına ait araçlarla Afyonkarahisar'a hareket etti.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 10 Şubat'ta teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Uzman Jandarma Çavuş Osman Öz, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)