BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemŞehit Beylem dağıtım iznine de gitmemiş----

Şehit Beylem dağıtım iznine de gitmemiş

Şehit Beylem dağıtım iznine de gitmemiş
02 Eylül 2015 - 07:03 www.finansgundem.com

Kilis'te Suriye tarafından açılan ateşle şehit olan er Beylem'in Akçakale'deki baba ocağına acı haber ulaştı

Suriye tarafından Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubunun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu şehit olan Şehit er Yusuf Beylem dağıtım izne bile gitmeden Kilis'teki birliğine katılmış.

Kilis'te, Suriye tarafından Türkiye'ye geçmeye çalışan kaçakçı grubunun güvenlik güçlerine ateş açması sonucu şehit olan er Yusuf Beylem'in Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki evinde yas var.

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, beraberinde  2. Hudut Tabur Komutanı Piyade Binbaşı Gürkan Işıl, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cem Yılmaz ve Emniyet Müdürü Mahmut Çetin ile şehit Beylem'in Gündaş Mahallesi'ndeki yakınlarını ziyaret ederek, acı haberi paylaştı.

Haberi alan Beylem'in yakınları üzüntü yaşarken, 112 Acil Servis ekipleri ambulansla evin önünde hazır bekletildi.

Amca Ali Beylem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yusuf'un mayıs ayında askere gittiğini ve dağıtım iznine gelmeden Kilis'teki birliğine teslim olduğunu, anne ve babasının daha sonra kendisini ziyaret ettiğini söyledi.

Yeğenine 3 gündür telefon açtığını ancak bir türlü ulaşamadığını anlatan amca Beylem, 9 çocuklu ailenin dördüncü çocuğu olan Yusuf'un bekar olduğunu belirtti.

Bu arada şehit erin babasının, Gaziantep'te rahatsız olan amcasının yanında olduğu, acı haberin kendisine telefonla bildirildiği öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)