BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSedat Peker izdihama yol açtı----

Sedat Peker izdihama yol açtı

Sedat Peker izdihama yol açtı
28 Kasım 2014 - 22:28 www.finansgundem.com

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıktan sonra serbest kalan Sedat Peker, Kahramanmaraş’a geldi

Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu yargılandıktan sonra serbest kalan Sedat Peker, Kahramanmaraş’a geldi. Havaalanında Türk bayrakları ve tekbirlerle karşılanan Sedat Peker’e dokunmak isteyenler izdihama yol açtı.

Sedat Peker, avukatlığını yapan Adil Özdoğan’ın mezarını ziyaret etmek üzere öğle saatlerinde özel uçakla Kahramanmaraş’a geldi. Sedat Peker’i karşılamak için ellerinde Türk Bayraklarıyla Kahramanmaraş Havaalanı’na gelen çok sayıda kişi, uzun süre uçağın gelmesini bekledi. VIP salonundan çıkan Peker, kendisini karşılamaya gelenleri bozkurt işaretiyle selamladı. Tekbir getirerek Peker’i cep telefonlarıyla görüntülemeye çalışıp dokunmak isteyenler izdiham oluşturdu.

Peker, kendisini karşılayanlara minibüsün içerisinden teşekkür ederek, "Hepiniz hoş geldiniz konuşma imkanımız olacak. Şimdi yolda giderken kaza yapmamaya dikkat edelim. Sakin sakin gidersek çok sevinirim kardeşlerim. Allah hepinizden razı olsun" dedi ve Pazarcık İlçesi’ne hareket etti.

PEKER: ’KARANLIK GEÇMİŞİ OLAN ADAM’ DİYORLARMIŞ
Sedat Peker, uzun araç konvoyuyla Pazarcık Asri Mezarlığı’nda kabri bulunan avukatlığını yapan Adil Özdoğan’ın mezarını ziyaret etti. Tekbirlerle karşılanan Peker, mezardaki toprağı alarak eline sürdü. Sedat Peker, mezarlıkta şunları söyledi:

"Bazı insanlar benim hakkımda diyorlarmış ki ’Onun geçmişi karanlık. Karanlık geçmişi olan adam’ diyorlarmış. Koltuk sevdalıları, menfaatperestler bana baktıkları zaman geçmişimde karanlık bir bölüm görebilirler. Ama dava adamları, yiğitler, onurlu insanlar benim geçmişime baktıklarında görebilecekleri tek şey kendini, geleceğini feda etme, onur, şeref, haysiyet adına bedel ödemedir. Bunun haricinde yüce Allah’a şükürler olsun ki geçmişimizde görebilecekleri hiçbir şey yoktur." Peker, daha sonra kalabalıkla hatıra fotoğrafı çektirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)