BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSarkisyan'dan Türkler için flaş açıklama----

Sarkisyan'dan Türkler için flaş açıklama

Sarkisyan'dan Türkler için flaş açıklama
24 Nisan 2014 - 00:36 www.finansgundem.com

Ermenistan Devlet Başkanı Sarkisyan, Türkiye'nin soykırımı inkar ettiğini ancak ülke olarak Türkler'i düşman görmediklerini söyledi

Ermenistan Devlet Başkanı Serj Sarkisyan, 24 Nisan’la ilgili açıklama yaptı. 

Sarkisyan’ın bugünkü törenlerde yapacağı konuşmadan bölümlerin yer aldığı açıklama devlet başkanının internet sitesinde yayınlandı. Başbakan Erdoğan’ın mesajına değinilmeyen açıklamada özetle şunlar söylendi:

“Ermeni Soykırımı, Türkiye’nin inkar politikası kadar canlı. Bir suçun inkarının, bu suçun devamı olduğuna inanıyoruz. Bu tür suçların gelecekte tekrarlanmasının önüne geçmek ancak bunu tanımak ve kınamakla mümkündür. Ancak şunu kamuoyu önünde teyit etmek isterim ki biz Türk toplumunu düşman olarak görmüyoruz. Masum kurbanların hatırası önünde eğilirken o dönemde Ermeni komşularına yardım eli uzatan Türkleri de anıyoruz. Yurttaşlarımıza yardım eli uzatarak kendilerinin ve ailelerinin hayatlarını tehlikeye atanların hatıralarını kutsuyoruz.”

Sarkisyan, ayrıca, “bu tarihsel utancı geride bırakma ve devletlerini bu ağır yükün altından kurtarmanın” Türkiye’nin görevi olduğuna inandıklarını savundu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)