BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya'dan Ukrayna'ya tehdit gibi sözler----

Rusya'dan Ukrayna'ya tehdit gibi sözler

Rusya'dan Ukrayna'ya tehdit gibi sözler
23 Nisan 2014 - 15:22 www.finansgundem.com

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov, Ukrayna'ya ilişkin tutumunu anlattı

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna’nın doğusundaki olayların her geçen gün Rusya-Gürcistan ihtilafına benzemeye başladığını vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın yasal haklarını korumak için tıpkı Güney Osetya’da yaptığımız gibi silahlı kuvvetlerimizi kullanma yoluna başvurabiliriz” dedi.
 
Rusya’nın ülke dışına propaganda amaçlı İngilizce yayını yapan Russia Today kanalına çıkarak batıyı uyaran Lavrov, “Bize saldıranlara biz de elbette askeri yanıt vereceğiz. Vatandaşlarımız ve soydaşlarımızın yasal haklarını tıpkı 2008 yılı Ağustos ayında Güney Osetya’da olduğu gibi savunmaya hazırız. Vatandaşlarımıza saldırıyı Rusya’ya yapılmış saldırı sayarız” şeklinde konuştu.

"ZATEN GİZLEMİYORUZ”

Ukrayna sınırında belirli askeri kontenjan bulundurduklarını da itiraf eden Rusya Dışişleri Bakanı, “Ukrayna sınırına yakın bölgelere ek askeri birlikler yerleştirdiğimizi biz zaten gizlemiyoruz. Tıpkı Ukrayna yönetiminin ordu birliklerini Rusya sınırına yakın bölgelere aktardığı gibi. Kiev’in açık bir şekilde doğu ve güney bölgelerine vurucu birlikler yerleştirdiğini gözlüyoruz” şeklinde konuştu.

Sergey Lavrov’un bu açıklaması Ukrayna Cumhurbaşkanı vekili ve meclis Başkanı Turçinov’un dün akşam, “Doğu illerinde terörle mücadele operasyonu yeniden ve daha etkin biçimde başlatılsın” emrini vermesi sonrasına rastladı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)