BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya telefon gerçeğini itiraf etti!----

Rusya telefon gerçeğini itiraf etti!

Rusya telefon gerçeğini itiraf etti!
27 Kasım 2015 - 12:55 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmek için adım attı. Bu arada Rusya 'telefon' gerçeğini itiraf etti

Rusya savaş uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan diplomatik ve ticari gerilimi azaltacak sürpriz adım atıldı.

Kremlin Sarayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Putin ile görüşme istediğini duyurdu. Cumhurbaşkanlığı kaynakları da 'Erdoğan - Putin randevusunun ihtimal dahilinde ancak kesin' olmadığını bildirdi.

Kremlin'den yapılan açıklamada "Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Kasım'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmeyi talep etti" denildi.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA GÖRÜŞMEK İSTİYOR

Kremlin Dözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa'nın başkenti Paris’te düzenlenecek İklim Zirvesi’nde görüşme yapma istediğinin kendilerine iletildiğini açıkladı. Paris’teki İklim Zirvesi 30 Kasım’da başlayacak. Kremlin bu randevu talebinin Putin'e iletildiğini açıkladı.

RUSYA İTİRAF ETTİ : ERDOĞAN O GÜN ARADI

Putin, Erdoğan'ın uçak vurulduktan sonra kendisini aramadığını öne sürmüştü. Türkiye ise 'Putin'in arandığını ancak telefona çıkmadığını' ifşa etmişti.

Moskova yönetimi sonunda 'arama' konusunda itirafta bulundu. Kremlin Sözcüsü flaş açıklamasında "Erdoğan, Putin'i Su-24 uçağına saldırıdan ancak 7-8 saat sonra aradı" dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)