BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus Parlamanetosu bugün Türkiye için toplanıyor----

Rus Parlamanetosu bugün Türkiye için toplanıyor

Rus Parlamanetosu bugün Türkiye için toplanıyor
28 Kasım 2015 - 13:28 www.finansgundem.com

Rus Hükümeti’nin, Başbakan Medvedev’e bugün Türkiye’ye karşı ön görülen ekonomik yaptırımları içeren önerileri sunacakları belirtildi

Salı günü Türkiye’nin düşürdüğü SU-24 Rus uçağından sonra Rusya’nın Türkiye’ye karşı uygulamayı düşündüğü ekonomik yaptırımların Türk Akımı, nükleer santral yapımı, hava taşımacılığı ve gıda temini konularını içermesi bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere dün Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye ile uygulanan vizesiz rejimin 1 Ocak 2016 itibari ile sonlandırılacağını açıklamış, Rusya Futbol Federasyonu da kış kamplarını Türkiye’de yapmayı planlayan Rus takımlarından bu planlarını tekrar gözden geçirmelerini istemişti.

Başbakan Medvedev, hükümet oturumunun açılışında yaptığı konuşmada, “ Ekonomik tedbirler hakkında konuşmak istiyorum… Hükümet saldırı eylemine tepki için ekonomik ve insani alanlarda bir sistem geliştirme talimatı verdi” dedi.

Başbakan hükümetten iki gün içerisinde kendi önerilerini sunmaları talimatı verdi. Konu ile ilgili Rus haber ajansı Ria Novosti’ye açıklamada bulunan Başbakan Basın Sekreteri Natalya Timakova, “Bakanlıklar ve diğer birimler iki gün içerisinde yazılı önerilerini başbakana sunmaları gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Buna karşılık, Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich ise Cuma günü gazetecilere verdiği demeçte kabinenin önerilerini Cumartesi günü Başbakan sunacaklarını söyledi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)