BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRTÜK yine başkan seçemedi----

RTÜK yine başkan seçemedi

RTÜK yine başkan seçemedi
12 Ağustos 2015 - 15:25 www.finansgundem.com

RTÜK'teki başkanlık seçiminde bugün de sonuç alınamadı. Üst Kurul 19 Ağustos'ta yeniden toplanacak.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Üst Kurul, başkanlık seçimi için en yaşlı üye sıfatıyla Arif Fırtına başkanlığında toplandı.

AK Parti kontenjanından seçilen İlhan Yerlikaya, MHP kontenjanından seçilen Esat Çıplak ve HDP kontenjanından seçilen Ersin Öngel, yeterli oyu alamadığı için başkan seçilemedi. Üst Kurul, başkanlık seçimi için beşinci defa 19 Ağustos 2015 Çarşamba günü toplanacak. 

RTÜK'ün, 22 Temmuz'da yaptığı ilk toplantıda, MHP kontenjanından seçilen Çıplak, AK Parti kontenjanından seçilen Yerlikaya ve HDP kontenjanından seçilen Öngel, yeterli oy alamadığı için seçim bir sonraki haftaya ertelenmişti. Üst Kurul'un 29 Temmuz'daki ikinci toplantısında da Yerlikaya, Çıplak ve Öngel yeniden aday olmuş ve yeterli oy çıkmadığı için başkan seçilememişti. Üst Kurul'un 5 Ağustos'taki üçüncü toplantısında da üç aday yeterli oyu alamamıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)