BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemResepsiyonda Bahçeli'yi kızdıran olay----

Resepsiyonda Bahçeli'yi kızdıran olay

Resepsiyonda Bahçeli'yi kızdıran olay
01 Ekim 2014 - 21:02 www.finansgundem.com

Resepsiyonda MHP Başkanı Devlet Bahçeli'yi kızdıran bir olay meydana geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emin Erdoğan, Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Meclis Başkanlık Divanı'nın arkasındaki odaya geçtiler. Bu olaya en sert tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi.

Bahçeli, "Sezar gibi bir odaya çekilmenin manası yok. Demokrasinin ruhuna aykırı bır davranış. Milletin asli unsuru olmasam burayı terk ederdım. Bu Meclis gazi bır meclistir. Bu davranışın yakışı kalmamıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yanındakiler odada 10 dakika kaldılar.

Daha sonra Başbakan Davutoğlu ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Bahçeli'nin yanına ayrı ayrı giderek kısa bir süre sohbet ettiler.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek gazetecilerin Bahçeli'nin tepkisinin sorulması üzerine, ''Ben bütün konukları kapıda karşıladım, Cumhurbaşkanın ki küçük bir molaydı. Başbakanımız da daha sonra resepsiyona katılabildiği için yanımıza geldiler ve sadece birkaç dakikaydı. Böyle güzel bir günde başka bir anlam çıkarılmasın'' dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)