BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin ilk adımı Türkiye'den bekliyor!----

Putin ilk adımı Türkiye'den bekliyor!

Putin ilk adımı Türkiye'den bekliyor!
08 Şubat 2016 - 14:20 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus uçağının düşürülmesi ile çıkan iki ülke arasındaki krizin aşılması için Türkiye'den bir adım bekliyor

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile telefonla görüşen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova ile Ankara arasındaki ilişkilerin düzelmesi için ilk adımı Türkiye'nin atması gerektiğini söyledi. Putin, Türk tarafının sorunu giderek derinleştirdiğini iddia ederek, " Sorunun çözümü için ilk adımı da Türk tarafının atması gerek." dedi.
 
İki lider ayrıca görüşmede bu yıl yapılması planlanan Şanghay İşbirliği Örgütü ve Avrasya Ekonomik Birliği toplantıları konusunda görüş alış verişinde bulundu. Telefon görüşmesinde, Avrasya Ekonomik Birliği'nin son durumu ve ikili ekonomik ilişkileri de ele alındı.
 
Öte yandan Nazarbayev ve Putin bu zor zamanda Kazakistan ve Rusya arasındaki ikili işbirliğinin geleneksel dostluk ve iyi komşuluk ruhu içinde sürdürüleceğini tekrarladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERDİNÇ08 Şubat 2016 21:26

    gel putı gel brak votkayı gel tekirdağ rakısı içelim ulan iyice sapıttın

  • potin 08 Şubat 2016 18:15

    Akilli ol , herkeste nukleer var, bommmmmmmmmm...:))))

  • gerçekçi olalım08 Şubat 2016 17:48

    dış politikada kazanan rusya oldu, suriye ve ortadoğuda askeri anlamda hakimiyet net olarak rusya da!! biz ne yapıyoruz bu arada? bol bol nutuk ve hararetli osmanlı hayalleriyle süslü boş konuşmalar dışında hiçbir şey!!

  • fatih istanbul08 Şubat 2016 16:47

    putin ülkesini kendini batıracak suriye bataklığı rusyayı ekenomik olarak yutacak .putin mafya ekonimeden anlamaz sonunu hazırladı çook dayansa birsene dayanır .

  • kenan08 Şubat 2016 16:11

    Türkiye adımı attı, cumhurbaşkanımız ,telefonda veya yüz yüze görüşmek istediğini söyledi, basında çıkan haberler bu yönde, fakat putin oralı olmadı.

  • selim ince08 Şubat 2016 15:46

    sen kucağa düşeceksin türkiyeyi kaybetmek herşeyini kaybetmektir.

  • Türkiyeyi araplaştırmak08 Şubat 2016 15:26

    Putin Suriyeyi hallaç pamuğu gibi atıyor ve yerleşiyor. tüm ülkeler seyrediyor. Fatura bize çıkıyor. Ne diyeyim Putin çok zeki bizimkiler ise en iyimser ifade ile devlet adamı değil. Yazıklar olsun.

  • daha ne adımı ulenn.08 Şubat 2016 15:07

    lalelide yer kalmadı,antalya keza, yeter ulen evlenip ülkelerinde kalsınlar artık.