BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolisin dur ihtarına uymayan araçta 3 kalaşnikof----

Polisin dur ihtarına uymayan araçta 3 kalaşnikof

Polisin dur ihtarına uymayan araçta 3 kalaşnikof
04 Ekim 2015 - 23:58 www.finansgundem.com

Mardin'in Midyat ilçesinde, polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçarken kaza yapan 2 şüpheli, gözaltına alındı, araçta 3 kalaşnikof bulundu

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terör Mücadele Büro Amirliği ekipleri, Cizre-Midyat karayolunun Midyat ilçesi girişinde, durumundan şüphelendikleri ve içerisinde 2 şüphelinin bulunduğu 47 LB 374 plakalı otomobili durdurmak istedi.

"Dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçmaya başlayan bu kişiler, polislerce takibe alındı. Şüpheliler, polisten kaçmaya çalışırken ilçenin Bağlar Mahallesi'nde, otomobille, sürücüsü henüz belirlenemeyen 33 DBS 72 plakalı otomobil ile park halindeki 47 LH 745 plakalı motosiklete çarptı.

Kazadan yara almadan kurtulan 2 şüpheli, polislerce gözaltına alındı. Bu kişilerin bulunduğu araçtaki aramada ise 3 kalaşnikof marka silah ile bu silaha ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şüpheliler, gözaltına alındı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)