BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK Küçükçekmece'de bir sivili öldürdü----

PKK Küçükçekmece'de bir sivili öldürdü

PKK Küçükçekmece'de bir sivili öldürdü
20 Aralık 2015 - 13:39 www.finansgundem.com

Küçükçekmece'de bir kişi, aracıyla seyir halindeyken vücuduna isabet eden kurşunlarla yaşamını yitirdi.

Küçükçekmece - Kanarya Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanan YDG-H üyesi bir grup, PKK'ya yönelik Şırnak'ta gerçekleştirilen operasyonları protesto amacıyla izinsiz yürüyüş düzenledi.Bu sırada Şahin Caddesi'nde 34 DM 6677 plakalı aracıyla seyir halinde olan Kahraman Kömürcü (22), silahla açılan ateşle vuruldu. Silahın, izinsiz gösteri yapan grup içerisinden ateşlendiği ileri sürüldü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN ÖLDÜ

Sağ kulak arkası ve sağ omzundan yaralanan Kömürcü, ambulansla kaldırıldığı Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay sırasında Kömürcü'nün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan araçta bulunan bir kişinin de hafif yaralandığı öğrenildi.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis ekipleri olay yerinde detaylı inceleme yaparken, gruptan olduğu öne sürülen 3 kişiyi gözaltına aldı.Olay anına ilişkin görüntülerin bulunduğu ve Kömürcü'nün ölümüne neden olan kişilerin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)