BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK 3 kişiyi kaçırdı----

PKK 3 kişiyi kaçırdı

PKK 3 kişiyi kaçırdı
23 Ağustos 2014 - 19:15 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü mensupları tarafından Bingöl'de 2 şoför, Şırnak'ta da bir işçinin kaçırıldığını bildirdi

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, önemli yurt içi olaylarına ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, terör örgütü mensubu 3 terörist ile örgütü destekleyen 5-10 kişilik grup tarafından, Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Şehitköy'deki dinlenme tesisi önünde, Bingöl-Diyarbakır karayolu kesildi. Durdurulan araçlardaki yolcu ve sürücülerin kimlikleri kontrol edildi, propaganda yapıldı.

Genç ilçesinde, silahlı 2 terörist tarafından, Direkli Jandarma Karakol Komutanlığı çevre emniyet duvarı inşaatına kum taşıyan 2 sivil kamyon dönüşü esnasında durdurularak yakıldı ve sürücüleri kaçırıldı.

Teröristler, Şırnak'ın Güçlükonak ilçesine bağlı Fındık köyündeki hidroelektrik santrali baraj inşaatında da şantiye şefi olarak çalışan bir kişiyi kaçırdı.

ERZAK GASBEDİLDİ

Beş terörist, Diyarbakır'ın Lice ilçesi Yukarı Çalıbükü mevkisinde, Tapantepe Üs Bölgesine erzak taşıyan sivil bir firmaya ait kamyoneti durdurdu. Teröristler sürücüyü 2-3 saat alıkoyduktan sonra serbest bıraktı, şahsa ait kamyonetteki erzağı gasbetti.

Terör örgütünü destekleyen silahlı 6-7 kişilik grup, Lice'nin Dernek Mahallesi'nde Diyarbakır-Bingöl karayolunu trafiğe kapattı. Yolun kesilmesinin ardından içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobil, araç grup tarafından durdurulmak istenmesine rağmen olay yerinden kaçtı. Bu esnada grup üyelerinin ateş açması sonucu otomobilde hasar meydana geldi.
Öte yandan, Hakkari'de de bir terörist teslim oldu. Olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)