BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeşmerge yemek yedi esnafa borç taktı----

Peşmerge yemek yedi esnafa borç taktı

Peşmerge yemek yedi esnafa borç taktı
31 Ekim 2014 - 09:34 www.finansgundem.com

Kobani'ye giden Peşmerge konvoyu Mardin'de mola verdiği tesislerde yediği yemeğin parasını ödemedi

Kobani’ye karayoluyla gönderilen peşmerge grubu, Mardin-Urfa karayolu üzerindeki Demirol Dinlenme Tesisleri’nde yediği yemeğin parasını ödemendi. 80 kişinin yediği yemeğin faturası 1300 lira.

ÇORBADAN KEBABA

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre , Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi tarafından Kobani’ye karayoluyla gönderilen peşmerge grubu önceki gece Şanlıurfa’daki Demirol Tesisleri’nde mola verdi. Mola sırasında çorbadan kebaba kadar restorandaki hemen hemen tüm yemeklerden yiyen peşmergeler, hesabı ödemeden tesislerden ayrıldı.

TESİSTEKİLER HAZIRLIKSIZ YAKALANDI

Hürriyet muhabirinin Demirol Tesisleri’nde çalışan bir yetkiliden aldığı bilgilere göre yaklaşık 80 kişilik peşmerge grubu sabaha karşı saat 6 civarında tesislere geldi. Şirket yetkilisi, peşmergelerin tesislerine geleceğinden önceden haberleri olmadığını ve yemek kapasitesi olarak hazırlıksız yakalandıklarını söyledi.

HESAP 1300 TL

Peşmergelerin çorba, kuru fasülye ve pilavı tamamen bitirdiğini ifade eden tesisin yetkilisi, yemek yetiştiremedikleri için ekstra olarak Urfa Kebabı da yaptıklarını dile getirdi. Özel Harekat görevlilerinin de peşmerge grubuyla yemek yediğini belirten yetkili, “Peşmerge grubu hesap ödemeden tesislerden ayrıldı. Şu ana kadar ödemeyle ilgili bize bir bilgi ulaşmadı. Adisyonları sakladık. Hesabın ödenmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yetkilinin paylaştığı bilgilere göre tesislerde yemek yiyen bir kişi yaklaşık 13 TL civarında hesap ödüyor. Bu da peşmergelerin yaklaşık 1300 TL’lik hesabı ödemediklerini gösteriyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)