BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖnder'den bomba MHP tahmini----

Önder'den bomba MHP tahmini

Önder'den bomba MHP tahmini
01 Temmuz 2015 - 09:16 www.finansgundem.com

HDP'li Sırrı Süreyya Önder, erken seçim olasılığını ve sonuçlarını katıldığı canlı yayında değerlendirdi

Sırrı Süreyya Önder, olası bir erken seçimde yüzde 20'nin altına düşmeyeceklerini söyledikten sonra, MHP hakkında da bir öngörüde bulundu. Önder, "bir erken seçim olursa ve MHP bu tutumunda ısrar ederse baraj altında kalır" dedi.

"EKMELEDDİN BEY'E OY VERECEĞİZ DİYE AÇIKLAMA YAPSAK..."

"Liseli çocuklar spekülasyon yapıyorlar sosyal medyada, ben de onlara istinaden söyleyeyim. Şimdi biz yarın 'Ekmeleddin Bey'e oy vereceğiz' diye açıklama yapsak, Bahçeli herhalde Ekmeleddin Bey'i partiden ihraç eder. Bu mantık mı? Bu söylem mantıklı mı?

"SON DAKİKAYA KADAR KARAR ALMAYACAĞIZ"

"HDP, Deniz Baykal'ı destekleme kararı aldı" iddiası sorulan Önder, "Henüz böyle bir karar almadık. Baykal'ın başkanlığına mani olmayalım. Son dakikaya kadar karar almayacağız. Zaten karar alınamaz ki. Bu milletvekillerinin özgür iradesiyle yapılan bir şey. Mesela bugün bize 2 tane fazladan, muhtemelen CHP'li iki arkadaşımız bizim başkan adayımıza oy verdiler. Bir grup kararı alınamadığı için milletvekilinin özgür iradesi varsa kimi istiyorsa ona verir" ifadelerini kullandı.

SINIRDA NELER OLUYOR?

Önder, Suriye sınırında yaşananlara ilişkin de şunları söyledi:

Kim Suriye ile savaş istiyorsa, en öne kendi evladını koysun. Ortada gerekçesi yokken savaş olmamalı. Meclis'ten bir karma bir heyet kuralım gidelim bölgeyi inceleyelim. IŞİD 1 yıllık örgüt, PYD ise 40 yıllık halk örgütlenmesidir. Türkiye PYD ile inkar ettiği hısımlığını baz almalıydı. Ülkeyi savaşa sokmak bu hükümetin hakkı da haddi de değildir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)