BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOlpak: “Zorbalığı ve şiddeti kınıyoruz”----

Olpak: “Zorbalığı ve şiddeti kınıyoruz”

Olpak: “Zorbalığı ve şiddeti kınıyoruz”
10 Temmuz 2014 - 18:34 www.finansgundem.com

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırılarına sert tepki gösterdi

Müstakil  Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, İsrail'in Gazze’ye yönelik yapmış olduğu insanlık dışı saldırılara ilişkin bir açıklamada bulundu. Olpak yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“MÜSİAD olarak, öncelikle, Dünyanın neresinde, kim tarafından yapılırsa yapılsın ve gerekçesi her ne olursa olsun, her türlü zulmün bir “insanlık suçu” olduğuna inandığımızı belirtmek istiyoruz.
Bu bağlamda “masum bir insanı öldüren bütün bir insanlığı öldürmüş gibidir “ ayetine inancımızdan hareketle, Ramazan’ı idrak ettiğimiz şu günlerde, İsrail’in Gazze’ye yönelik yapmış olduğu zorbalığı ve şiddeti kınıyoruz. Gerekçesi her ne olursa olsun, kim tarafından yapılırsa yapılsın, her türlü zulmün bir insanlık suçu olduğuna inanıyor, devlet eliyle yapılan zorbalık ve şiddetin de bir an önce durdurulması ve bu acıyı durdurmaya yönelik bütün adımların biran önce atılması gerektiğine inanıyoruz. 
İnsanlık adına tüm adımlar atılmalı
Bu saldırılar olurken, gerek Gazze ile aynı kutsal değerlere sahip İslam Dünyası’nın, gerekse evrensel hukuk kurallarının bağlayıcılığına inanan Dünya ülkelerinin, içinde bulundukları bu suskunluğu bozarak, “insanlık” adına gerekli olan tüm adımları atmasını, “insan” olmanın verdiği sorumluluk adına her türlü maddi-manevi desteği Gazze’den esirgememeleri gerektiğini ifade ediyoruz. 
İnsani değerler zulme galip gelecektir
Dil, din, ırk farkı gözetmeksizin, insan olarak “soydaş” olduğumuzun farkına vararak, “insanlığın” ve “insani değerlerin” her türlü terörün, zorbalığın, şiddetin, aşağılamanın ve zulmün üzerine galip geleceğine olan inancımızla, herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)