BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖğretmenden Erdoğan’a ilginç hediye----

Öğretmenden Erdoğan’a ilginç hediye

Öğretmenden Erdoğan’a ilginç hediye
13 Temmuz 2014 - 13:59 www.finansgundem.com

İngilizce öğretmeni Ömer Gökhan Ulum, İngilizce yazdığı "Recep Tayyip Erdoğan Cesur Yürek: Türkiye'nin Yeni Babası' isimli kitabını çıkardı

Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde görev yapan Ulum, amacının Recep Tayyip Erdoğan'ı ve yeni Türkiye'ye bütün dünyaya anlatmak olduğunu belirtti. Ulum, Erdoğan'ın yaptığı deniz yıldızlarını bir bir okyanusa atmak yerine okyanusu deniz yıldızlarının yani Türk milletine çekmiş bir hikayeyle kitabına başladığını ve bu hikayenin de yayın evi tarafından ilgi görmesiyle basıldığını söyledi.

Kitabının birçok ülkedeki kitapçılarda yerini aldığını belirten Ulum, "Türkiye'de Başbakanımız ile ilgili birçok kitap yazıldı. Ancak dünyanın evrensel dili İngilizceyle başbakanımızın hayatının eksik ve yoksun olduğunu hissederek bu kitabı yazdım" dedi.

Kitabında eski ve yeni Türkiye'den örnekler veren Ulum, bu kitapla başta Amerika ve Avrupa olmak üzere birçok ülkede sokakta yürüyen sade vatandaşın bile Başbakan Erdoğan'ın hizmetlerini ve yaşantısını doğru bir biçimde öğrenebileceğini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)